Sungurlu Belediyesinden okullara bank yardımı

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında ilçede bulunan tüm okullara bank verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2013 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sungurlu Belediyesinden okullara bank yardımı

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ilçedeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek Endüstri Meslek Lisesinde hazırlatılan bankları okul müdürlerine teslim ettiler.

Yıllardır hiçbir Belediyenin tüm okullara aynı anda bank yardımı yapmadığını belirten Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, "Göreve geldiğimiz andan itibaren eğitime desteklerimizi hiç bir zaman esirgemedik. SBS sınavlarında ilk 3' e giren ile üniversite yerleştirme sınavlarında ilk 10 bine giren tüm öğrencilerimize diz üstü bilgisayar hediye ettik. Tüm okullarımıza projeksiyon cihazı ile bilgisayar temininde bulunduk. Öğrencilerimize yönelik Hititlerin başkenti Boğazkale gezisine götürdük. Okullarımıza 3 boyutlu interaktif insan vücudu envanteri hediye ettik. Okullarımızda atık pil kampanyası başlattık. Okullarımızı Eğitime hazır hale getirmek için çevre düzenlemeleri yaptık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile karşılıklı fikir alışverişleri doğrultusunda eğitim adına ne gerekiyorsa yaptık" dedi.

Şimdi ise 'Okullar Hayat Bulsun Projesi' kapsamında tüm okullarımıza öğrencilerin ders dışında dinlenme zamanlarında, okul bahçesinde oturarak vakit geçirmelerine imkan sağlamak amacı ile okul bahçelerine oturma bankları ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getiren Uzunkaya, kendilerine destek olan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hacı Akgümüş'e ve okul öğrencilerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber