Polisten sahte para uyarısı

Antalya'nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile esnaf ve vatandaşlara sahte para konusunda uyarıda bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2013 10:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisten sahte para uyarısı

Antalya'nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile esnaf ve vatandaşlara sahte para konusunda uyarıda bulundu.

İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, sahte paraların özellikle kurban pazarlarında kullanılmaya çalışılacağı ifade ederek, şüpheli şahısların 155'e ihbar edilmesini istedi. Ağlamaz, "Maalesef her yıl vatandaşları aldatmak amacıyla sahte parayla hayvan alımı veya sahte para bozdurma gibi bir takım taktiklerle art niyetli kişiler ortaya çıkıyor. Köyden gelen vatandaşları veya tüccarları dolandırabiliyorlar. Vatandaşlar kalpazanlara karşı çok dikkatli olmalı" diye konuştu.

Vatandaşların rahat ve huzur içerisinde seyahat etmelerini sağlamak, trafik kazalarını asgariye indirmek amacıyla Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve Trafik Tescil Büro Amirliği ekiplerince bir dizi tedbirler alındığını da sözlerine ekleyen Ağlamaz, "İlçe merkezinde 4 araçlı ekip ve ilçenin işlek yerlerinde sivil ekibimiz sürekli halkın içinde olacak. Trafik kontrollerinde sürücü ve yolcuların emniyet kemeri kullanmasına, aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip ve şerit ihlali, video kamera radarlı ekip araçları ile hız denetimleri gibi trafik kazalarının oluşumunda büyük rol oynayan kural dışı davranışların denetimlerine ağırlık verilecektir. Yorgun, uykusuz ve dalgın araç kullandığı tespit edilen sürücüler uyarılacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber