Aksa Elektrik'ten abonelerine indirim

Aksa Elektrik Toptan Satış A.Ş., 150 lira ve üstündeki faturalarda indirim uygulayacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2013 23:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aksa Elektrik'ten abonelerine indirim

Aksa Elektrik Toptan Satış A.Ş. İzmir Satış Müdürü Berkin Yetkin fatura bedeli 150 TL'nin üstündeki aboneler için özel indirim fırsatları hazırladıklarını söyledi. Aksa Elektrik abonelerine uygulanan indirim hakkında bilgi veren Yetkin, "Elektrik dağıtım piyasasının özelleştirilmesi ve serbest tüketicilere özel fiyat avantajlarının sağlandığı günümüz şartlarında, artık fatura bedeli 150 TL'nin üstündeki aboneler kendi tercihleri yapabilir duruma gelmişlerdir. İndirimli elektrik tarifelerinden faydalanabilmek için, enerji sektörüne yön veren ve Türkiye'nin en büyük serbest elektrik üreticisi Aksa yetkililerinden konu ile ilgili detayları ve süreçleri sorduk ve cevapları paylaşıyoruz. Aksa Elektrik, Aksa grubunun 2 bin 052 MW üretim kapasitesini serbest piyasada abonelere özel indirim fırsatları ile sunmaktadır. Elektrik faturalarınızda indirim almak için hiçbir zahmete girmiyorsunuz, Aksa Elektrik'in deneyimli personeli tüm süreçleri sizler için takip ediyorlar. Siz sadece daha sonraki faturalarınızı Aksa Elektrik'ten indirimli olarak almaya başlıyorsunuz. Hizmet kalitesinde hiçbir değişim yada kesinti olmuyor. Hizmeti dağıtım firmanızdan almaya devam ediyorsunuz. Sadece faturalar indirimli olarak Aksa Elektrik'ten geliyor." dedi

İndirimli elektrik kullanmak isteyenlerin nasıl başvuru yapması gerektiği konusunda bilgi veren Yetkin "Kurduğumuz satış kanalları sayesinde müşterilerimizi yerinde birebir ziyaret ederek, sözleşme yapıyoruz. Hiçbir ek maliyet olmadan, bu imkandan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, çağrı merkezlerimizi ya da bölge müdürlüklerimizi aradıkları takdirde en kısa sürede kendilerini ziyaret ediyoruz." diye konuştu.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 4 bin 628 Sayılı Elektrik Piyasası Kanunu'na dayalı olarak aldığı kararla serbest tüketici limitini yıllık 25 bin Kwh'ten 5 bin Kwh'e düşürdüğünü bunun da aylık 150 lira faturaya tekabül ettiğini belirtilen Aksa Elektrik yetkilileri ise 2014 yılında limitin 50 liraya düşmesinin beklendiğini, 2015 yılında ise serbest tüketici limitinin tamamen kaldırılacağını ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber