Trafikteki sopalı- silahlı kavga güvenlik kamerasına takıldı

ORDU'da güvenlik kameraları, ilginç bir olayı saniye saniye kaydetti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ekim 2013 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafikteki sopalı- silahlı kavga güvenlik kamerasına takıldı

İki otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışmada bir kişi sopayla diğer sürücüyü dövmek için aracından indi. Bu sırada otomobiline binmek üzere olan diğer sürücü tabacayla ateş etmeye başladı. Çevredekiler korkuyla kaçışırken, şans eseri yaralanan olmadı. Polis olaya karışan 2 kişiyi tespit etmeye çalışıyor.

Olay Altınordu İlçesi Selimiye Mahallesi'nde dün meydana geldi. 2 arkadaşıyla birlikte park halindeki aracına binerek hareket etmek üzere olan bir kişi ile yanına yaklaşarak duran bir otomobilin sürücüsü arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Ardından otomobildeki sürücü eline sopa alarak, tartıştığı kişiyi dövmeye gitti. Bu sırada diğer kişi de otomobiline binmek üzereyken tabancasını çıkarıp 7 el ateş etti. Bunun üzerine sopalı sürücü kaçarak otomobiline binip uzaklaşmaya çalıştı. Ancak tabancalı kişi otomobilin ardından da bir süre koşarak onu yakalamaya çalıştı. Silah sesleri nedeniyle çevredekiler panikle kaçışırken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayın gerçekleştiği sokakta inceleme yapan polis 7 tane boş kovan bulurken, iki kişinin kimliklerini tespit etmek için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber