Otobüs biletleri tükendi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde şehirler arası ulaşım hizmeti veren otogarı ziyaret eden vatandaşlar Kurban Bayramına sayılı günler kala ek seferlerin de dolduğunu öğrenince bilet alamadan geri dönüyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2013 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otobüs biletleri tükendi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde şehirler arası ulaşım hizmeti veren otogarı ziyaret eden vatandaşlar Kurban Bayramına sayılı günler kala ek seferlerin de dolduğunu öğrenince bilet alamadan geri dönüyor.

Lapseki ilçesinde ikamet eden vatandaşlar Kurban Bayramına az bir süre kala bilet almak isteyince mağdur oldu. Yazıhane sahipleri ek seferlerin de dolduğunu belirterek otobüslerde yer bulmakta zorlandıklarını ifade ettiler. Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde hizmet veren seyahat acentesi işletmecisi Vedat Ege, telefonla yer ayırmakta bile zorlandıklarını ifade ederek, otogara kadar yürüyerek bilet sormaya gelen vatandaşlara öncelik verdiklerini söyledi. İlçede yer alan bine yakın öğrencinin Kurban Bayramına neredeyse bir ay kala bilet ayırttıklarını hatırlatan seyahat acente işletmecisi Vedat Ege, araç filosundaki kapasitenin üst sınırlarının zorlandığını açıkladı. Ek seferin açıklanmasıyla bir aracın en fazla iki saat süre içerisinde dolduğunu kaydeden Ege " Şuanda işlerde durgunluk var gibi gözükebilir. Yazıhanelerimiz genelde boş. Sadece müşterilerimiz otobüslerine binmek için geliyorlar. Bu durgunluk işsizlikten değil tam aksine kapasitelerin dolarak araçlarda yer olmadığı için. Müşterilerimiz telefonla yer olup olmadığını soruyorlar. Ek sefer eklenmişse ve yer varsa hemen otogara gelerek bilet alıyorlar. Bu bayram talepler oldukça yüksek. Bizlerde iş yoğunluğuna rağmen memnunuz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber