Başkan Tahmazoğlu, çocuk yuvasını ve huzur evini ziyaret ederek bayramlaştı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, arife günü çocuk yuvasında kalan çocukları ve huzur evinde kalan büyükleri ziyaret ederek, bayramlaştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2013 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Tahmazoğlu, çocuk yuvasını ve huzur evini ziyaret ederek bayramlaştı

Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ile birlikte 7-12 yaş Şahinbey Çocuk Yuvası'nı, Huzur Evi'ni ve Sevgi Evleri'ni ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, çocuklara oyuncak ve futbol topu hediye etti.

Kurban Bayramı arifesi gerçekleştirilen ziyarete huzur evinde kalan büyüklerin ellerini öperek sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, daha sonra Çocuk Yuvası ve Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla bayramlaştı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Tahmazoğlu, "Sayın Valimiz, Milletvekilimiz, Kaymakamlarımız ve Vali Yardımcılarımız ile birlikte Çocuk Yuvası'nı ve Huzur Evi'ni ziyaret ettik. Burada çocuklarımızla ve büyüklerimizle bayramlaştık. Onlarla bilirlikte olduk. Bu ziyarette bizler onlarla olmaktan büyük mutluluk duyduk. Bayramlar hepimizin birlik, beraberlik ve huzur içerisinde geçirdiğimiz günlerdir. Bu günleri değerlendirerek milletçe daha mutlu daha huzurlu günlere gitmek istiyoruz. Ben başta çocuklarımız ve büyüklerimizin bayramını kutluyorum. Herkesin huzur ve mutluluk içerisinde bayram geçirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber