15 Ekim 2013'den önemli gündem başlıkları

İçişleri Bakanı Muammer Güler, bayramlaşma programlarına katılacak, ziyaretlerde bulunacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2013 08:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Kurban Bayramı kutlanıyor

- İran, Pakistan, Fas ve Moritanya dışındaki Müslüman ülkelerde Kurban Bayramı kutlanmaya başlanacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, il jandarma komutanlığı ve il emniyet müdürlüğü personeli, kamu görevlileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla bayramlaşacak.

(Gaziantep/14.00/14.30/15.00)

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, valiliğin düzenlediği bayramlaşma programına katılacak.

(Konya/16.00)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diclekent Cami'sinde bayram namazı kılacak, kamu çalışanları ve vatandaşlarla bayramlaşacak, AK Parti il teşkilatındaki bayramlaşmaya katılacak, çocuk yuvasına, kız yetiştirme yurduna, il jandarma komutanlığına, hastaneye ve il emniyet müdürlüğüne bayram ziyaretinde bulunacak.

(Diyarbakır/07.07/13.00-19.00)

- İçişleri Bakanı Muammer Güler, bayramlaşma programlarına katılacak, ziyaretlerde bulunacak.

(Mardin/12.00)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, valilikte bayramlaşma törenine katılacak, devlet hastanesi, sevgi evleri çocuk yuvası, Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü, itfaiye, İl Jandarma Komutanlığı Atapark Jandarma Karakolunu ziyaret edecek.

(Bingöl/14.00-16.30)

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vatandaşlarla bayramlaşacak ve ziyaretlerde bulunacak.

(Batman)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ailelerin Umudu Gerçek Oluyor Projesi kapsamında ikiz bebekleri olan Yücel ailesini ziyaret edecek.

(Gaziantep/16.30)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye ve Hollanda A Milli Futbol Takımları arasında oynanacak 2014 Dünya Kupası Avrupa eleme maçını izleyecek.

(İstanbul/21.00)

4- CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Gezi Parkı protestoları sırasında yaralanan ve tedavisi devam eden Berkin Elvan'ı ziyaret edecek.

(İstanbul/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- Mısır'daki siyasi gelişmeler takip ediliyor.

- Mısır Vakıflar Bakanlığının Tahrir Meydanı'nda bayram namazı kılma yasağına rağmen Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek İçin Ulusal İttifak Hareketi Tahrir Meydanı'nda namaz kılma çağrısında bulundu.

(Kahire)

3- İran ile BM Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi ve Almanya arasında, İran'ın nükleer programı konusundaki görüşmeler Cenevre'de başlayacak.

(İsviçre)

EKONOMİ

1- Küresel Oda Platformu'nun 2014'e Bakış Raporu açıklanacak.

(İstanbul/17.30)

SPOR

1- A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda. 10. ve son maçında Hollanda ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

(İstanbul/21.00)

2- A2 Milli Futbol Takımı, Uluslararası Challenge Trophy Turnuvası'nda, deplasmanda A Le Coq Arena'da Estonya ile karşı karşıya gelecek.

(Tallinn/19.00)

3- Ümit Milli Futbol Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 7. Grup'taki 5. maçında. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Polonya ile karşılaşacak.

(Antalya/18.30)

4- Basketbol ULEB Avrupa Kupası G Grubu ilk maçında Banvit, Estonya'nın Kalev Cramo takımı ile Banvit Kara Ali Acar Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(Bandırma/18.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber