31.12.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar.

Haber Giriş : 31 Aralık 2003 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
31.12.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar.

1-Şeker Kurulu üyesi Ahmet Yavuz CİVELEK görevinden alındı, yerine Hasan EKİZ atandı.

2-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı İsmail KEMALOĞLU atandı.

3-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Çay İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa USTAOĞLU başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

4-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Çay İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı İhsan MAHMUTOĞLU başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

5- Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Dr. Osman KARAMUSTAFA atandı.

6-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kırklareli İl Müdürü Halil KARACABEY başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

7-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığ Sosyal Sigortalar Kurumu Başkanlığı Sigorta İşleri Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Servet Rüştü KARAHAN atandı.

8-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne Baş İş Müfettişi Erhan BATUR atandı.

9-Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Selim YÜCEL, görev süresi dolduğundan tekrar atandı

10-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Çay İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Şafak BASA başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

11-Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Osman Necip KOCATÜRK atandı.

12-Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Özcan PEKTAŞ atandı.

13-Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sakarya İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Necati ERTÜRK, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

14-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eti Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Hakan İÇTEN başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

15-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ŞİMŞEK görev süresi dolması nedeniyle Yönetim Kurulu üyeliğine tekrar atandı.

16-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Taşkömürü Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Yener CANDER, görev süresi dolması nedeniyle Yönetim Kurulu üyeliğine tekrar atandı.

17-Çevre ve Orman Bakanlığı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir Meteoroloji Bölge Müdürü Dinçer ERSUNDU, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Bu suretle boşalan Eskişehir Meteoroloji Bölge Müdürlüğüne Osman GÖKTÜRK atandı.

18-Çevre ve Orman Bakanlığı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Kayseri Meteoroloji Bölge Müdürü Ziya ÇOLAK, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Bu suretle boşalan Kayseri Meteoroloji Bölge Müdürlüğüne Ali KARATAŞ atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber