'Beni Başbakan'a bağlayın!'

Haber Giriş : 17 Mart 2006 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

RİZE'de, Başbakanlık İletişim Merkezi'nin (BİMER) tüm yurtta kurduğu Alo 150 hattına ilginç talepler geliyor. Çoğunlukla ?Başbakanla görüşebilir miyim, beni Başbakan'a bağlayın'' istekleri dikkat çekiyor.

Rize Valiliği bünyesindeki hatta şu ana kadar 50 başvurunun yapıldığı belirtildi. Sistem kapsamında alınan istek ve şikayetlerin, bilgisayar ortamında anında Başbakanlığa aktarıldığı Alo 150 hattına gelen tüm talepler değerlendirildiği belirtilirken, Rize'deki başvuralardan sadece 5'inin taleplerinin iletildiği kaydedildi.
Hattı arayanlar arasında birinci sırada ?Başbakan'la görüşebilir miyim'' ya da ?Beni başbakan'a bağlayın'' talebi gelirken, ikinci sırada hattın çalışıp çalışmadığını merak edenler yer aldı. Bazı ilginç istekler ise şöyle:
?Komşumun ve benim 2000 model otomobilimiz var. Ama ben ondan daha fazla vergi veriyorum. Bunun nedenini öğrenebilir miyim?', ?Çay alım yerimize kantarı bozuk. Yeni kantar gönderebilir misiniz?', ?Çocuğuma bilgisayar alamadım. Bana yardımcı olur musunuz?', ?İş arıyorum. Bana iş bulabilir misiniz?'' Hattı arayan çok sayıda kişinin de cevap vermeden kapattığı belirtildi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber