Hafta sonu hava nasıl olacak?

Haber Giriş : 17 Mart 2006 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye genelinde yağışlar 3-4 gün daha etkisini sürdürecek. Sıcaklık fazla değişmiyor. Önümüzdeki hafta ise 6-7 derecelik artışlar olacak. Bölge bölge 3 günlük hava raporu şöyle:

İstanbul, Bursa ve İzmir'de bugün ve Pazar günü hava parçalı bulutlu, yer yer pus da görülebilir. Yarın yine yağmur var, sıcaklık fazla değişmiyor. Ankara genelde bulutlu, yer yer güneş de görülebilir. Yarın sağanak yağmur bekleniyor. Adana'da iki gün kısa süreli yağmur geçişleri olacak, Pazar günü ise yağmur sağanak şeklinde yağacak. Bugün İstanbul 8, Ankara 9, İzmir 15, Adana 16 derece.

Marmara'da sabah hava puslu. Öğle saatlerinde ara ara bulutlar arasından güneş de görülebilecek. Yarın yağmur var, Pazar gününü ise Marmara parçalı bulutlu geçirecek. Bu üç gün hava serin, sonrasında ise ısınacak. Bugün Edirne ve Sakarya 10, Çanakkale 12 derece.

İç Anadolu'da hava bulutlu, hafif yağmur görülebilir. Yarın Ankara ve Eskişehir'den başlayarak yağmur etkisini artıracak. Pazar günü bölgenin doğusu yağışlı. Sıcaklık çoğunlukla 10 derecenin altında seyredecek. Gece sıcaklığı ise -1 ila -3 derece civarında. Konya 11, Eskişehir 9, Sivas 7 derece.

Ege Bölgesi genellikle parçalı bulutlu, rüzgar zayıf olduğundan bölge genelinde pus da görülebilir. Yarın sağanak yağış var. Pazar hava açıyor. Bugün Denizli 14, Bodrum 16, Afyonkarahisar 9 derece.

Antalya bulutlu, yarın ise yağmur etkili olacak. Akdeniz'in Adana bölümünde yağmur bugün hafif, Pazar günü ise sağanak şeklinde sürücek. Güneydoğu Anadolu'da da hafta sonu yağmur var ve hava serinleyecek. Sıcaklık Antalya'da 17, Gaziantep'te 14 derece.

Doğu Anadolu'da yağışlar 3-4 gün daha sürücek. Bugün yağış daha çok Erzurum-Kars ve Van boyunca etkili oluyor ve yükseklerde kar şeklinde. Bugün Erzurum 2, Malatya 12, Van 5 derece.

Karadeniz genelinde hava serin. Yağmurlar aralıklı olarak özellikle bölgenin doğusunda sürücek. Bolu'da yağmur etkisni artıracak. Trabzon ve Samsun 10, Bolu 8 derece.

NTV

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber