Kadın Öğretmene kapkaç şoku

Haber Giriş : 20 Mart 2006 10:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KARAMAN'da 29 yaşındaki lise öğretmeni Ayten Aydoğdu'nun bisikletle çantasını alıp kaçan 13 yaşındaki C.U. kısa sürede polis tarafından yakalandı.
Valide Sultan Mahallesi'nde dün saat 21.00 sıralarında, yaptığı alış verişin ardından arkadaşı ile birlikte yolda yürüyen Yunus Kent Edebiyat Lisesi Öğretmeni Ayten Aydoğdu, bisikletli bir kapkaççının saldırısına uğradı. Öğretmenin omzunda takılı olan çantasını askısını kopararak alan kapkaççı hızla uzaklaşırken, şok yaşayan öğretmen Aydoğdu durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polisin aldığı eşgal ile yaptığı araştırma sonunda bisikleti ile kaçan 13 yaşındaki C.U. olaydan 25 dakika sonra Sümer Mahallesi'nde yakalandı.

Şüpheliyi karakolda teşhis eden öğretmen Aydoğdu çantasına kavuşurken, yaşadığı şoku bir süre üzerinde atamadı. Öğretmen Aydoğdu kapkaçı olayını gerçekleştiren çocuğun yaşının 13 olduğunu öğrenince, ?İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Arkadaşım da ben de çok korktuk. Ama çantamı zorla alan çocuğun 13 yaşında olması beni daha çok üzdü. Çünkü sadece biz öğretmenlerin çocuklara eğitim vermesi yetmiyor. Anne ve babaların da eğitimle birlikte çocuklarına sahip olması gerekiyor'' dedi.

Öğretmenin çantasında 37 YTL para, kredi kartları ve cep telefonu bulunduğu belirtilirken, kapkaççı polis tarafından gözaltına alındı.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber