Çankaya'daki su kesintisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankaya bölgesindeki su kesintisinin yenilenen hattın iki sefer arızalanması sonucu yaşandığını belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2013 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çankaya'daki su kesintisi

Başkan Gökçek, Başkanlık Binası'nda düzenlediği basın toplantısında, Çankaya bölgesinde iki gündür yaşanan su kesintisi ile ilgili sorulara da açıklık getirdi. Çankaya'ya, özellikle son zamanlarda apartmanların çoğalması ve yeni yapılaşmalar nedeniyle suyun yeterli olmamaya başladığını ve bu nedenle yeni bir su hattı yapıldığını kaydeden Başkan Gökçek, yeni hattın elde olmayan nedenlerle iki sefer arıza verdiğini ifade etti.

-"BORUYU YAPMASAYDIK SU SIKINTISI YAŞANABİLİRDİ"

"Bu arızalar dolayısıyla da mecburen su kesilmek durumunda kalındı" diyen Başkan Gökçek, ancak aynı hatta ikinci kez arıza yaşandığını kaydetti ve şunları söyledi:

"Özellikle bundan dolayı mağdur olan tüm Ankaralılardan özür diliyorum. İnşallah sıkıntı bitti zaten. Bugün (Pazartesi) sabah itibariyle su verildi. Bazı üst kotlara belki geldi, gelmedi olabilir ama bugün itibariyle sularını almış olacaklar. Tekrar ediyorum elimizde olmayan bir şey, eğer bu hattı yapmasaydık, özellikle yaza doğru bu sene çok ciddi su sıkıntıları çekecektik. Suyumuz olduğu halde Çankaya'ya su veremeyecektik. Elde olmayan bir şey dolayısıyla tekrar tekrar Ankaralılardan özür diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber