İnşaattan kafasına kalıp tahtası düşen çocuk yaralandı

Adıyaman’da, yapımı devam eden bir cami inşaatı önünden geçen 15 yaşındaki çocuk, kafasına kalıp tahtası düşmesi sonucu yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2013 20:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnşaattan kafasına kalıp tahtası düşen çocuk yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yan tarafında bulunan ve yapımı devam eden cami inşaatının önünden geçen 15 yaşındaki Mustafa Kaya'nın aniden kafasına kalıp tahtası düştü. Kafasına tahta düşen çocuk kanlar içerisinde yere yığılırken, Kaya, vatandaşlar tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastanede tedavi altına alınan Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayı anlatan Kaya, "Cami inşaatının önünden geçiyordum. Nasıl oldu bilmiyorum aniden kafama bir şey düştü. Ve kalktığımda her yanım kan olmuştu. Bir iki adım attım sonra bir abi gelip elimden tutup beni hemen hastaneye getirdi" şeklinde konuştu.

Olayı gören vatandaş ise, "Çocuk buradan geçiyordu. Yukarıdan kafasına tahta düştü sonra da çocuğu hastaneye götürdüler" dedi.

Vatandaşlar, cami inşaatında önlem alınması gerektiğini, önlemin alınmaması halinde başkalarının da zarar görebileceğini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber