Validen huzurevi müdürüne tepki: Seninle sonra konuşacağım

Haber Giriş : 22 Mart 2006 10:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'da Başbakanlık Huzurevi'nde kalan yaşlıları Tarihi Valilik binasında kabul eden ve daha sonra ziyaret için tekerlekli sandalye ile binaya getirilen 93 yaşındaki yaşlı kadının, asansör olmadığı için minibüste bekletildiğini öğrenen Bursa Valisi Nihat Canpolat, tepki gösterdi. Girgin'in minibüste bekletilmesine sinirlenen Vali Canpolat Huzurevi Müdürü Rafet Çimen'e, ?Sen burada asansör olmadığını bilmiyor musun? Haberim olsa, ziyareti asansörü olan Valilik'in idari binasında gerçekleştirirdik. Seninle sonra konuşacağım'' dedi.

?Yaşlılar Haftası' nedeniyle Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü'ne bağlı Başbakanlık Huzurevi'nde kalan yaşlılar, Tarihi Valilik binasında, Vali Nihat Canpolat'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaşlılarla ilgilenen Vali Canpolat, daha sonra Huzurevi Müdürü Rafet Çimen'e dönerek, ?Ziyaretçilerimizden 1 kişi eksik mi? Bana 4 kişinin geleceği söylenmişti'' dedi. Başbakanlık Huzurevi Müdürü Rafet Çemin bunun üzerine, ?Sayın Valim, bir yaşlımız, şu an minibüste. Kendisi engelli olduğu için tekerlekli sandalye ile getirdik. Ancak, binada asansör olmadığı için makamınıza çıkartamadık'' karşılığını verdi. Bu yanıta sinirlenen Vali Canpolat, ?Sen bu binada asansör olmadığını bilmiyor musun? Eğer o yaşlı bayanın tekerlekli sandaylede geleceğini bilseydim, Valiliğin idari binasında bu ziyareti gerçekleştirirdik'' diye konuştu. Bunun üzerine açıklama yapmak isteyen Huzurevi Müdürü Rafet Çimen'e, Vali Canpolat, ?Tamam sus. Bu ziyaret bitsin. Seninle sonra konuşacağım'' diyerek çıkıştı.
Daha sonra yaşlılarla sohbet eden Bursa Valisi Nihat Canpolat, ?Yaşlılar Haftası' nedeniyle ziyaretçilere, hediyeler verdi. Ziyaretin sona ermesi ardından, Valilik binasından çıkarak, minibüste bekleyen 93 yaşındaki Emine Girgin'in yanına giden Vali Canpolat, ?Durumdan haberi yoktu. Yaşanan bu durumdan üzüntü duydum. Kusura bakmayın. Sizi diğer binamızda her zaman ağırlamaktan şeref duyacağım'' diye konuştu.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber