Belediye zabıta ekibi saldırıya uğradı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Mart 2006 22:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altındağ Belediyesi kentin güzelleştirilmesi için çevre ve görüntü kirliliği yapan seyyar esnaflara karşı zabıta ekipleri öncülüğünde sürdürdüğü çalışmaları sırasında zabıta ekibi seyyar satıcılar tarafından saldırıya uğradı.

Saldırıda çeşitli yerlerinden yaralanan .Altındağ Belediyesi Zabıta Başkomiseri Ali Vurgun,Komiser İsmail Özçelik,Zabıta Memuru Mustafa Tokdemir ile Zabıta Memuru M.Levent Özçelik Hacettep Üniversitesi Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındılar.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEM-BİR-SEN)Genel Başkanı Mürsel Turbay,Genel teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç ve Genel Mali ve İdari Sekreter Gürkan Alper Bem-Bir-Sen üyesi olan zabıta görevlilerini olayın ardından hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Olayla ilgili açıklama yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay,Zabıta ekibine karşı yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını belirterek ?Her an ölümle burun buruna yaşayan tüm zabıta görevlileriyle ilgili öteden beri söylediğimiz ve Hükümet yetkililerine ilettiğimiz acil düzenleme ve iyileştirmelerin ne kadar gerekli olduğu işte bu olayla da ortadadır.Hükümet Belediye çalışanları ve Zabıta iş koluyla ilgili gerekli olan yeni adımları atması için daha ne kadar bekleyecek?Durumun vahim olduğunu görmeleri için Zabıta memurlarının illa da ölmeleri mi gerekiyor ? diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber