Bu doktor Hakkari'nin sevgilisi oldu

Hastanenin en çok sevilen doktorlarından biri...

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 26 Ekim 2013 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bu doktor Hakkari'nin sevgilisi oldu

Hakkari Devlet Hastanesi'ne 3 ay önce atanan Beyin Cerrahisi Uzmanı Dr. Semra Işık, kısa zamanda hastanenin en çok sevilen doktorlarından biri oldu. Hastalarının 'Beyaz melek' dediği Dr. Işık, Hakkari'de gördüğü ilgiden oldukça memnun. Kürtçe öğrenmeye gayret gösteren ve zaman zaman hastalarıyla Kürtçe konuşmaya çalışan Dr. Işık, Hakkari'de bulunmaktan memnun olduğunu söyledi.

Hakkari Devlet Hastanesi'nde günde ortalama 40 hastaya baktığını anlatan Dr. ışık şöyle konuştu: "İşimi seviyorum. Bence o da hastaların beni sevmesine en büyük etken. İnsanlar çok sıcak kanlı. Herkes buradaki hekimleri sahipleniyor ve yardımcı oluyorlar. Çok problemlerle karşılaşmadık. Yurdun her tarafı bizim için aynı. Buradaki halkın kapıları herkese açıktır ve büyük bir saygıyla karşılıyorlar. "

Türkiye'ye göçle geldi

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan 32 yaşındaki Dr. Semra Işık, Bulgaristan göçmeni. Dr. Işık komünist iktidar dönemindeki asimilasyon politikalarından kaçan ailesiyle birlikte 1989'da Bulgaristan'dan göç ederek Bursa'ya yerleşti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber