Bir anlık öfke çatıya çıkardı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, çıktığı 5 katlı binanın çatısından kendini aşağıya atmak istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2013 09:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bir anlık öfke çatıya çıkardı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, çıktığı 5 katlı binanın çatısından kendini aşağıya atmak istedi. Mahalle sakinlerine zor anlar yaşatan adam, itfaiye ve polis ekiplerinin gayretiyle çıktığı çatıdan indirildi.

Edinilen bilgiye göre, Lüleburgaz Yeni Mahalle Fatih Caddesi üzerinde Kongre Meydanı arkasında bulunan bir apartmanın çatısına çıkan M.Ö. isimli alkollü adam, intihar edeceğini belirtip çığlıklar atmaya başladı.

Bu çığlıkları duyan vatandaşlar bina çevresinde toplanırken, hemen polis ve itfaiyeye haber verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekibi de merdivenle adamın bulunduğu yere ulaşmaya çalışmasının yanı sıra aşağıya da hava yatağı açtı. Her ihtimale karşı 112 acil sağlık ekibi de olay yerinde hazır bekletildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü nöbetçi amiri Zekeriya Kahraman alkollü olduğu iddia edilen M.Ö.'yü ikna etmek için yaklaşık 1 saat boyunca dil döktü. M.Ö. "Birisi benimle konuşsun konuşmaya ihtiyacım var. Köyüme gitmek istiyorum, param yok. Birisi bana para versin. Kimse benimle ilgilenmiyor" derken, zaman zaman da kendisini çıktığı çatıdan aşağıya sarkıttı. Komiser Zekeriya Kahraman ise 1 saatlik konuşmasının ardından M.Ö.'yü ikna ederek çatıdan indirdi.

M.Ö. daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü aracı ile emniyete götürüldü. M.Ö.'nün ifadesinde, "Bir an çok öfkelendim ve sinirlendim o yüzden çatıya çıktım" dediği öğrenildi. M.Ö.'nün daha önce de 4 kez intihar girişiminde bulunduğu ve çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber