Yağmurlu ve güneşli bir hafta...

Haber Giriş : 27 Mart 2006 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mart ayının son günleri yağmurlu ve güneşli geçecek. Yeni haftada perşembe ve cuma günleri yurt genelinde yağış bekleniyor, yarın ve çarşamba günü ise hava açık. Perşembe günü özellikle İstanbul ve Marmara'da etkili sağanak yağış var. Hava sıcaklığında artış sürüyor.

Yarın ve çarşamba tüm yurtta artacak hava sıcaklığı perşembe günü Marmara'da biraz azalacak. Önümüzdeki üç günde beklenen en yüksek ve en düşük sıcaklıklar şöyle: İstanbul 18/3, Ankara 20/2, İzmir 19/7, Antalya 21/9, Adana 22/8, Erzurum 10/-2, Diyarbakır 21/6, Trabzon 17/4.
Gün gün hava durumu şöyle:

YARIN Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Akdeniz'de yağmur görülecek. Marmara, Ege ve Batı Karadeniz'de gökyüzü parçalı bulutlu, diğer bölgeler çok bulutlu.

ÇARŞAMBA Ege ve Akdeniz yaz günleri yaşarken, akşam saatlerinden sonra Karadeniz'in Marmara Bölgesi kıyıları ile Batı Karadeniz'de yağmur geliyor. Doğu Anadolu'da yağış sürüyor.

PERŞEMBE günü yurdun kuzeyi yağmur altında. Özellikle Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'de şiddetli sağanak yağış bekleniyor.

CUMA günü yağmur doğuya doğru kayıyor. Trakya ve Çanakkale parçalı bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz, Kuzey Ege, Güneydoğu Anadolu ile Hakkari çevresi çok bulutlu, diğer yerlerin tamamı yağış alıyor. İç Anadolu'nun doğusu ile Karadeniz'de etkili sağanak yağış var.

CUMARTESİ günü ise İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz'de yağmur devam ediyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da etkili sağanak yağış görülecek. Trakya ve Çanakkale akşam ve gece saatlerinde yağmur alacak.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber