Ankara metrosuna iş makinesi çarptı/Video

Ankara'da dün gece saatlerinde yaşanan su arızasının giderilmesi için metro hattının kenarında çalışan iş makinesi, tren setine çarptı. Ankaray'da seferler durduruldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Ekim 2013 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dikimevi-AŞTİ hattında yolcu taşıyan Ankaray'ın tren setine Emek istasyonu yakınında su arızasını gidermek için çalışma yapan bir iş makinesi çarptı. Seferlerin durdulmasına neden olan olayda Ankaray'ın tren seti hasar gördü. Dün gece Ankaray Emek İstasyonu'nun yakınında bulunan ana su borusu patlamış, olayın ardından istasyon sular altında kalmıştı.

VATMAN KABİNİ HASAR GÖRDÜ

Ankara'da toplu taşımayı aksatan kazada zarar gören tren setinde vatman kabinin ön camı parçalandı, biniş kapısı ise hasar gördü. Olay yerinde alınan önlemler nedeniyle Konya Yolu'nda araç trafiği yoğunlaştı.

VATMAN ŞOKA GİRDİ

Kazaya karışan kepçe ve tren seti olay yerinden kaldırılırdı. Kaza sırasında bulunduğu bölüm büyük oranda hasar gören vatmanın yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Şoka giren tren vatmanı ve hafif şekilde yaralanan bir yolcu, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber