150 sözleşmeli personel yemin etti

Osmangazi Belediyesi bünyesinde görev yapan 150 sözleşmeli personel, yemin ederek memur oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2013 14:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
150 sözleşmeli personel yemin etti

Osmangazi Belediyesi bünyesinde görev yapan 150 sözleşmeli personel, yemin ederek memur oldu.

Hükümetin ülke genelinde resmi kurumlarda çalışan 100 bin sözleşmeli personele kadro imkanı tanıyan düzenlemesi ile birlikte Osmangazi Belediyesi'nde sözleşmeli olarak görev yapan 150 personel için yemin töreni düzenlendi. Dikkaldırım Spor Salonu'ndaki yemin töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, iş hayatına kadrolu asli memur olarak göreve devam edecek personele bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Osmangazi Belediyesi'nin geliştirdiği ödüllü projelerle birçok yerel yönetime örnek olduğunu, ilçe tarihinin en büyük hacimli işlerinin bu dönem hayata geçirildiğini belirten Başkan Dündar, "Bu başarılı çalışmaların arkasında siz değerli mesai arkadaşlarımın emeği, katkısı var. Sizlerin özenli çalışmaları sayesinde Osmangazi, bu gün çok daha yaşanabilir, adından çok daha sık bahsedilen bir şehir oldu. Osmangazi'de, ilk günkü heyecanınızı kaybetmede, başarılı çalışmalarınıza aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğinize olan inancım ve güvenim tam" diye konuştu.

150 personel, hep birlikte yemin edip, asli memuriyet hayatına geçti. Memurlar, Başkan Mustafa Dündar'a çiçek vererek teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber