Menderes için 1,3 metrelik bıyığı ile Aydın'a geldi

,3 metrelik bıyığı ile dünya ve Türkiye bıyık şampiyonu olan Maraşlı Mevlüt Doğan, çok sevdiği Adnan Menderes'in topraklarını görmek için Aydın'a geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2013 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Menderes için 1,3 metrelik bıyığı ile Aydın'a geldi

Dünya ve Türkiye bıyık şampiyonu Mevlüt Doğan (71), 25 yıl çalıştığı Kahramanmaraş Belediyesi'nden emekli olduktan sonra ülkeyi karış gezmeye başladı. Evli ve 3 çocuk babası olan Doğan, 130 santimetrelik bıyığı ile gittiği her yerde ilgi odağı oluyor.

Demokrat Parti (DP) döneminden merhum Başbakan Adnan Menderes'in hayranı olan Mevlüt Doğan'ın son durağı son durağı Menderes'in memleketi olan Aydın oldu. Aydın sokaklarında dolaşarak Menderes'in hemşerileriyle sohbet eden Doğan, büyük ilgi gördü. Kıyafeti ve bıyığıyla dikkatleri üzerinde toplayan Doğan, Aydınlılarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

Adnan Menderes'in topraklarını görmek için kendi imkanlarıyla Aydın'a geldiğini belirten bıyık şampiyonu Mevlüt Doğan, "Babam sayesinde tanıdığım Adnan Menderes'i ailecek çok seviyorum. Onun içim davet olmasa da O'nun topraklarını görmek için Aydın'a geldim. Bize bu vatanı emanet eden devlet büyüklerimizi ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Toprakları incinmesin. Menderes'in hemşerisi olan Aydınlı kardeşlerime saygılarımı sunarım. Türkiye'nin batısından doğusuna tüm milletimizi kucaklıyorum" dedi.

ÇİFT KİŞİLİK PARA İSTENİNCE BIYIĞINI KISALTTI

Bıyığını çok sevdiğini ve sürekli olarak ilgilendiğine işaret eden Doğan, şunları söyledi: "1964 yılında askerden geldikten sonra bıyığımı hiç kesmedim. 49 yıl içerisinde bir kez 2 metreye ulaştı. Uçak ve otobüslerde çift kişilik bilet almaya başlanınca kısaltmak zorunda kaldı. Şuan 130 santimetre seviyesinde koruyorum. Saç spreyi sayesinde düzgün durmasını sağlıyorum" -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber