Protestocu müdür yardımcısı, sağlık raporlarını dağıtıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mart 2006 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ta yaptığı açıklamalarla gündeme gelen, ardından görevden alınan Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Kuş, cuma namazı çıkışında yine açıklama yaptı. Kuş, 11 doktor tarafından yapılan kontroller sonucunda, akli dengesinin yerinde olduğunun belirlendiğini söyledi.

Kadir Kuş, Ulu Camii'nde kıldığı cuma namazı çıkışında, sağlık raporuyla ilgili bilgi verdi. Kuş, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılan kontrollerin sonucunu basın mensuplarına dağıttı. Elindeki raporları kamuoyuna duyurulması amacıyla sadece basın mensuplarına dağıtan Kuş, vatandaşların da ısrarla istemesine üzerine, "Bunlar benim özelimle ilgili. Sizi ilgilendiren bir şey yok, vatandaşlık bir şey değil bu. Halkıma her şeyim feda ama basın mensuplarının sayısı kadar çoğalttırdım. Sizlere ve kamuoyuna açıklanması için bu raporları dağıtıyorum" dedi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 11 doktorun kontrolünden geçtiğini kaydeden Kuş, akli dengesinin yerinde olduğunun belirlendiğini de belirterek, "Kesin sonuçlar Pazartesi günü açıklanacak. Ama akli dengemin yerinde olduğu belirlendi. Bacağı ağrıyan adamın akli dengesiyle ne zoru olabilir?" diye konuştu.

Kuş, düşmanlarının kendisiyle 20 yıldır oyun oynadığını söyleyerek, "Artık dini konularda da bilgi vereceğim. Yüce Rabbim en güzel oyunu oynar.

Düşmanlarım bana karşı 20 senedir oyun oynuyorlardı. Kadir Kuş yükselmesin, tanınmasın diye uğraştılar. Aksi takdirde oyunlarını bozabilirdim. Ama şu anda tüm Türkiye beni tanıyor. En güvenilir insanlar sıralamasına girmişim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber