Kaybolan engelli genç, dağlık alanda bulundu

Haber alınamayan engelli genç, dağlık alanda bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2013 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaybolan engelli genç, dağlık alanda bulundu

Nevşehir Rehabilitasyon Merkezi ve Hacı Rasim İş Okulu'ndan dün akşam saatlerinde ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan engelli genç, dağlık alanda bulundu.

Nevşehir'de Ürgüp yolu üzerinde bulunan Rehabilitasyon Merkezi ve Hacı Rasim İş Okulu'nda eğitim gören M.Ç.'nin akşam saatlerinde merkezde olmadığı anlaşıldı. Okul yöneticilerinin güvenlik kamera kayıtlarında yaptığı araştırmada, N.Ç.'nin (17) saat 17.00 sıralarında okulun arka bölümünde bulunan dağlık alana doğru yürüdüğü görüldü.

Okul yöneticilerinin durumu polise bildirmesi üzerine okul çevresinde geniş çaplı bir arama faaliyeti başlatıldı. UMKE ve AFAD ekiplerinin yanı sıra jandarma ekiplerinin de arama köpekleri ile katıldığı çalışmalar sonucunda, M.Ç. dağlık alanda bulundu.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel de yaklaşık 4 saat süren arama çalışmalarını okul bahçesinde takip etti.

Bulunan zihinsel engelli genç daha sonra okula getirildi. Buradan sağlık kontrolüne götürülen gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Vali Mehmet Ceylan, arama çalışmalarına katılan emniyet, jandarma, UMKE ve AFAD ekiplerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber