Mardin'de yaşayan aile ameliyat için Düzce'yi tercih etti

Mardin’de yaşayan Gülay Akşahin, Tacettin Daylan, Songül Yavuz ve Mahmut Arslanhan plastik cerrahi tedavisi görmek ve ameliyat olmak için Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ni seçtiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2013 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mardin'de yaşayan aile ameliyat için Düzce'yi tercih etti

Üniversitenin Plastik Cerrahi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit ile Mardin'de tanışan hastalar Barış Yiğit'in Düzce'ye atanması ile birlikte ameliyatı Düzce'de olmayı tercih ettiler.

Ameliyattan sonra hastanemiz hakkında düşüncelerini belirten hastalar, Dr. Barış Yiğit ile Mardin'de tanıştıklarını, kendisinin Mardin'de birçok ameliyata girerek hepsinden başarılı bir şekilde ayrıldığını belirttiler.

Dr. Barış Yiğit'i yakından takip ettiklerini söyleyen Gülay Akşahin, Tacettin Daylan, Songül Yavuz, Mahmut Arslanhan, "Bizimde plastik cerrahiye ihtiyacımız olduğu için hocamızı yakından takip ediyorduk. Hocamızın tayini Düzce'ye çıktığı için üzülmüştük, fakat hocamızın peşini bırakmadık. Hocamızla birlikte Düzce'ye gelerek Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ameliyat olmayı tercih ettik" ifadelerini kullandılar.

Plastik cerrahi ameliyatını Diyarbakır'da olma ihtimallerinin de olduğunu söyleyen hastalar "Biz bu ameliyatı Diyarbakır'da olabilirdik fakat Barış Hocamıza güvendiğimiz için Mardin'den Düzce'ye onun için geldik" şeklinde konuştular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber