Ayvanın iyisini hırsızlar yedi

Bursa’da gece yarısı bir çiftçinin tarlasına giren kimliği belirsiz hırsızlar 4 ton ayvayı kamyonete yükleyip kaçtı. İhraç malı olarak gönderilecek 1 yıllık mahsulünü 1 gecede hırsızlara kaptıran Sadık Yardımcı, "Bir yıllık emeğim gitti. Perişan oldum" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2013 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ayvanın iyisini hırsızlar yedi

Olay, Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi İsmetiye Yolu üzerinde meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan Sadık Yardımcı (50) 1 yıldır emek verdiği ayva bahçesindeki mahsulü toplayıp sabah erken saatlerde soğuk hava deposuna götürmek için kasalara yükledi. Ne olduysa Sadık Yardımcı tarladan evine gidince oldu. Gece geç saatlerde tarlaya gelen kimliği belirsiz hırsızlar, Ekinci'nin ihraç için ayırdığı 350 kasa yaklaşık 4 ton ayvayı tarlaya soktukları kamyonete yükleyerek kaçtı. Havanın ağarmasıyla birlikte tarlaya gelen yardımcı ayvaların çalındığını fark edince polisi arayarak haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, hırsızların kamyonetle olay yerine geldiğini belirleyerek, tekerlek izi örneği topladı.

Çocukluğundan beri çiftçilikle uğraştığını belirten Sadık Yardımcı, "Bir yıllık emeğimizin büyük kısmını çaldırdık. Çok emek verdik. Ama ayvaların en iyilerini alıp gitmişler. Diğerlerine ellememişler. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber