Sungurlu Belediyesi'nden güreşe tam destek

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya Sungurlu güreş takımına kendi eliyle ayakkabı dağıttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2013 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sungurlu Belediyesi'nden güreşe tam destek

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya Sungurlu güreş takımına kendi eliyle ayakkabı dağıttı.

Törene Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Sungurluspor Kulübü yöneticileri ve genç ve minik güreşçiler katıldı.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, "Belediyelerin yol, park, bahçe ve kaldırım yapmak, gibi rutin görevlerinin dışında da sosyal belediyeciliğin gereği gençlerin gelişimlerine olumlu katkılar sağlayacak imkan ve projelerinde geliştirmesi sağlanması gerekmektedir. Belediye olarak, göreve aldığımız günden itibaren her zaman spor ve sporcuların yanında olduğumuzun bir göstergesi olarak desteklerimizi esirgemeden imkan sağlamak bizimde asli görevimizdir. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayacak, spora kabiliyeti olan gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri için de iyi bir fırsat olacaktır. Ben burada spor yapan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki spor yaşamlarında da başarılarının devamını diliyorum kamulaştırması tamamlanan yeni spor kompleksini de en kısa zamanda yaparak faaliyete geçireceğiz artık maçları son sitem yapacak olduğumuz spor kompleksinde yapacağız" dedi.

Minik takım oyuncularının güreş ayakkabılarını yaptıran Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, "Gençlerimizden desteklerimizi esirgemiyoruz, gençler sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Gelin sporcu kardeşlerimize hep beraber sahip çıkalım.''dedi.

Kendilerine ayakkabı yardımında bulunan Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya' ya teşekkür eden genç sporcular Başkanın elinden hediyelerini aldılar.

Törenden sonra salondan ayrılmak üzere hareket eden Başkan Uzunkaya'ya meydan okuyarak güreş yapmak isteyen minik güreşçileri kırmayan Başkan Uzunkaya, Minik güreşçilerle bir süre güreş tuttu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber