Didim'de beldeler ve köyler MOBESE ile tanışacak

Didim’e bağlı beldeler ile köyler MOBESE ile tanışacak. Beldelerin ve köylerin asayiş ve güvenliğini sağlayacak olan MOBESE Sistemi için Didim Köylere hizmet Götürme Birliğinde sistemin ihalesini gerçekleştirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Didim'de beldeler ve köyler MOBESE ile tanışacak

Didim'e bağlı beldeler ile köyler MOBESE ile tanışacak. Beldelerin ve köylerin asayiş ve güvenliğini sağlayacak olan MOBESE Sistemi için Didim Köylere hizmet Götürme Birliğinde sistemin ihalesini gerçekleştirildi.

Didim'de Kent Merkezine kurulan MOBESE sisteminin ardından belde ve köylerde MOBESE ile tanışacak. Didim Köylere Hizmet Götürme Birliğinin düzenlediği ihale ile MOBESE sisteminin ihalesi gerçekleştirildi. MOBESE sistemi ihalesiyle ilgili bilgiler veren CHP Didim İl Genel Meclis Üyesi M. Cahit Kaya "İhaleye 3 firma katıldı. Gerçekleştirilen ihale sonucunda 129 bin 809 TL +KDV ile toplam 153 bin 271 TL ile ihaleyi Ret güvenlik ve iletişim şirketi kazandı. Bu ihale kapsamında İlçemize bağlı Batıköy, Balat, Akköy, Yalıköy, Denizköy ile Akyeniköy ve Akbük Beldelerinin yanı sıra Bozbük-Kazıklı sınırına kadar olan yerler MOBESE ile korunacak. İhale kapsamında 27 adet sabit kamera, 3 adet hareketli kamera ve 20 adet plaka okuma kamerası olmak üzere toplamda 50 kamera yerleştirilecek. 10-15 gün içerisinde firma çalışmalara başlayacak ve ihalesi süresi 90 gün; fakat ihaleyi alan firma bunu daha az sürede tamamlayacağını bildirdi. İlçemiz adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber