7'den 70'e kaza eylemi

Kayseri’de Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tavlusun Caddesi’nde oturan kadınlar, oturdukları cadde üzerinde olan trafik kazalarına önlem alınmayınca yol kapatarak, muhtara isyan etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2013 19:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
7'den 70'e kaza eylemi

Kayseri'de Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tavlusun Caddesi'nde oturan kadınlar, oturdukları cadde üzerinde olan trafik kazalarına önlem alınmayınca yol kapatarak, muhtara isyan etti. Yolu kapatan vatandaşlar arasında çocukların ve yaşlı kadınların olması dikkat çekti.

Kayseri'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tavlusun Caddesi'nde yaşanan ölümlü ve yaralamalı trafik kazaları cadde üzerinde oturan kadınları çileden çıkardı. Cadde üzerinde önlem alınmadığından şikayet eden mahalleli kadınlar, işlek olan caddeyi yola kapatarak seslerini duyurmaya çalıştı. Mahalle muhtarından da şikayet eden kadınlar, cadde üzerinde insanlara çarpıp kaçan sürücülere karşı önlem alınmasını istedi. Birçok defa gerekli yerlere şikayet dilekçesi veren mahalle sakinleri, cadde üzerinde yapılacak bir sıkıntının olmadığı cevabını aldı. Kendi aralarında örgütlenen kadınlar, caddeyi trafiğe kapattı.

"İNSANLARA VURUP KÖPEK ÖLÜSÜ GİBİ BIRAKIYORLAR"

Yaşanan ölümlü kazaları anlatan mahalle sakinleri, "Burası bizim evimizin önü. Burada kazasız bir gün yoktur. Garajımızda ki aracımız bile burada gerçekleşen kazadan dolayı ezildi. Ya o arabanın yerinde biz olsaydık ve ölseydik ne olacaktı? Her gün bir kaza oluyor. İnsanlara köpek ölüsü gibi vurup gidiyorlar. Bugün size, yarın bize. Muhtardan şikayetçiyiz. Belediye başkanı sesimize kulak versin.

Mahalle sakinlerinin eylem yaptığı caddede, 3 gün önce bir kadının araba çarpması nedeniyle öldüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber