Edirne'de yeni memurlar yemin etti

Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde çalışan ve kanun değişikliği ile 657 sayılı kanun hükmüne göre devlet memurluğuna atamaları yapılan 27 kişi için yemin töreni düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2013 22:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Edirne'de yeni memurlar yemin etti

6495 sayılı kanunun 9.maddesinde yapılan değişiklik ile 657 sayılı devlet memurları kanununa eklenen 41. madde hükmü gereğince atamaları yapılan 27 kişinin memurluğa geçiş süreci tamamlandı. Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Nihan Akdere'nin makamında gerçekleşen törende, 27 kişi Anayasanın temel ilkelerine dayanan milli, demokratik, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilerek, bunları davranış halinde göstereceğine dair yemin etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Akdere, yemin törenine katılan herkesi tek tek tebrik ederek, "Hepinizin görevlerini layığı ile yapacağına inancım tamdır. İş yaşamınız boyunca devletinize, milletinize ve çalıştığınız kuruma karşı görev ve sorumluluklarınızın bilincinde olarak, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyip koruyup kollayıp, çalışacağınızı düşünüyorum. İş sorumluluklarınızda tarafsız ve eşitlik ilkesinden sapmadan görevinizi yerine getirmenizi diliyor, başarılar diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber