Hizmet İş, Başkan Karabacak'a teşekkür etti

Hizmet İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2013 22:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hizmet İş, Başkan Karabacak'a teşekkür etti

Hizmet İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ederek değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Hizmet İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Darıca Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarının altını çizerken, bugüne kadar işçi ile işveren arasında yapılan toplu iş görüşmelerinde sıkıntı yaşamadan imzaların atıldığını söyledi. Arslan, bu bağlamda Başkan Karabacak'a gerek toplu sözleşmelerde gösterdiği iyi niyet, gerekse işçi maaşlarının gününde ödenmesinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, görev süreleri boyunca işçinin alın teri kurumadan hak ettikleri ücreti ödemeyi kendilerine ilke edindiklerinin altını çizerken, "9,5 yıllık görev süremiz boyunca hayata geçirdiğimiz bütün projelerimizde işçi kardeşlerimizin alın teri yatmaktadır. Ekip çalışmasının önemini bilen bir insan olarak biz duygusuyla hareket ettik. Darıca ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber