Başbakan Erdoğan'a 'evlenmek istiyorum' pankartı

Diyarbakır'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayan kalabalıktan bir vatandaş, 'Evlenmek istiyorum' yazılı pankart açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2013 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Erdoğan'a 'evlenmek istiyorum' pankartı

Diyarbakır bugün tarihi bir gün yaşıyor. Başbakan Erdoğan, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile görüşecek bugün Diyarbakır'da... Havalimanında Başbakan'ı Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve Leyla Zana ve diğer BDP'liler karşıladı. Başbakan Erdoğan bir ilki gerçekleştirip Diyarbakır Belediyesi'ne giderek Baydemir'i ziyaret etti. Belediye önünde Baydemir'in Başbakan Erdoğan'ı samimi görüntüler verdi. Emine Erdoğan'ın Belediye'ye gelirken poşu taktığı görüldü.

VATANDAŞLAR SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU

Hafta sonunu Diyarbakır'da geçirecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile çok sayıda bakanla birlikte kente geldi. Havaalanı çıkışında yolda bekleyen çok sayıda vatandaş, Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

"BAŞBAKAN'IM EVLENMEK İSTİYORUM" PANKARTI AÇILDI

Erdoğan'ı bekleyen vatandaşlardan, kimi dilekçe verirken, kimi de evlenmek istediğini belirten pankart açtı. Başbakan Erdoğan'ın gelişi nedeniyle geçen yıllara oranla yoğun güvenlik önlemlerinin alınmadığı görüldü. Vatandaşlar, Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a Diyarbakırspor forması verdi. Yoğun izdiham nedeniyle bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşadı. Erdoğan için dev bir afiş de asıldı. Afişte Kürtçe "Gün bir olma günü, gün kardeşlik günü. Hoş geldin büyük usta" yazılı olduğu görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber