'Babam polis, çok yoruluyor'

Haber Giriş : 09 Nisan 2006 10:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Emniyet Müdürü Tahsin Demir'i, Polis Teşkilatı'nın 161'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle makamında ziyaret eden ilköğretim öğrencilerinden Sare Işıktaş, polis olan anne ve babası çok çalışıyor diye sitem etti

Erzurum Emniyet Müdürü Tahsin Demir'i, Polis Teşkilatı'nın 161'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle makamında ziyaret eden ilköğretim öğrencilerinden Sare Işıktaş, polis olan anne ve babası çok çalışıyor diye sitem etti. İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi Sare, kendi yazdığı "Şerefimle Polislik Yapacağım" şiirini okudu. Emniyet müdürü de küçük kıza "Büyüyünce ne olacaksın?" diye sordu. "Polis olmayacağım kesin" yanıtını veren Sare, "Çünkü annem de babam da polis. Her ikisi de çok çalışıyor ve yoruluyor. Akşam eve geldiklerinde yorgunluktan benimle ders bile çalışamıyorlar" diye yakındı.

'Az uyu, kızınla ilgilen'
Küçük kızı kahkahalarla dinleyen Emniyet Müdürü Tahsin Demir, yanaklarından öptü. Sonra da Sare'ye telsizini vererek, babasını anons etmesini söyledi. Babasını telsiz kodundan anons eden Sare, Emniyet Müdürlüğü'ne çağırdı. Kısa sürede makama gelen baba Kemal Işıktaş'ı (36) uyaran Demir, "Seni küçük müdürün çağırdı. Bundan sonra az uyu, kızınla daha çok ilgilen ve ders çalışın" dedi.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber