İncesu Belediyesi mezarlıklara bakım yaptı

İncesu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce İncesu’da merkez ve mahallelerde bulunan toplam 13 mezarlığın çevresinin temizliği ve ağaçların bakımları yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2013 23:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İncesu Belediyesi mezarlıklara bakım yaptı

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol yaptığı açıklamada, İncesu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İncesu Belediyesi olarak mezarlıkların bakımlarının devam ettiğini, İncesu'da eskiden sadece bir mezarlık olduğunu, şimdi ise yeni bağlanan yerlerle birlikte toplam 13 mezarlığın olduğunu belirtti. Bu mezarlıklarda ağaç dikimi, otların çapalanması, güz aylarında da ağaçların budaması yönünde İncesulu vatandaşlara hizmet ettiklerini, eskiden ottan, çöpten girilmeyen mezarlıklarda on yıl önce dikilen fidanların büyümesi ile mezarlıkların artık ormanlık alan ve park alanı görünümünü aldığını kaydetti. Karayol, ''Bu konuda her zaman İncesulu hemşehrilerimizin hayır dualarını ve takdirlerini almaktayız. Bu da bizi son derece memnun etmektedir'' dedi.

Karayol, bu hizmetlerin Kızılören, Süksün ve diğerleri olmak üzere toplam 13 mezarlıkta devam ettiğini ve bundan sonrada yeşil alan oluşturma gayreti ve mezarlık bakımlarının hızla devam edeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber