Çorum'da cezaevinden kaçan katil Aksaray'da yakalandı

Cinayet işledikten sonra girdiği cezaevinden 2 yıl önce kaçan ve sahte kimlik kullanan şahıs, bir evden çaldığı altınlarla Aksaray'da yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2013 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çorum'da cezaevinden kaçan katil Aksaray'da yakalandı

Cinayet işledikten sonra girdiği cezaevinden 2 yıl önce kaçan ve sahte kimlik kullanan şahıs, bir evden çaldığı altınlarla Aksaray'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 2007 yılında Diyarbakır'da işlediği cinayet nedeniyle yakalanıp tutuklanarak Çorum İskilip Cezaevi'ne konulan A.A. (40), 2011 yılında kaldığı cezaevinden firar etti. 2 yıldır kaçan cinayet zanlısı, Aksaray Kuyumcular Çarşısı'nda görev yapan polis ekiplerinin şüphesi üzerine durduruldu. A.A.'nın yapılan üst aramasında bir miktar altın, sahte kimlik, ehliyet ve çalıntı cep telefonu bulundu. Polis, yaptığı araştırmada A.A.'nın cinayet suçundan girdiği cezaevinden kaçtığını belirledi. Şahsın üzerinden çıkan ziynet eşyaları ile telefonu ise Aksaray'ın merkeze bağlı Aratol Mahallesi'nde bir evden çaldığı ortaya çıktı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan A.A., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber