Askeri araç şarampole yuvarlandı: 10 asker yaralı

Haber Giriş : 11 Nisan 2006 16:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars 14'üncü Mekanize Tugay Komutanlığı'ndan Digor'daki askeri birliğe gıda maddesi götüren askeri aracın sürücüsü, yola aniden çıkan çocuğa çarpmamak için direksiyon kırınca araç şarampole yuvarlandı. Kazada bir astsubay ile dokuz er yaralandı.

Bugün saat 13.00 sıralarında Digor İlçe girişinde seyir halinde olan askeri aracın kimliği açıklanmayan sürücüsü, aniden yola çıkan bir çocuğa çarpmamak için direksiyon kırdı. Bunun üzerine şarampole yuvarlanan araçta bulunan bir astsubay ile dokuz asker çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan askerlerden ikisi, Erzurum Atatürk Ünivesitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza sonrası hastanede askerleri ziyaret eden 14'üncü Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Okan, hastane çıkışında gazetecilere, ?Kaza, malzeme taşıyan aracımızın sürücüsünün, yola çıkan bir çocuğa çarpmamak için direksiyon kırması sonucu meydana gelmiş. Askerlerimizin durumunun iyi olması bizi sevindirdi? dedi.

Hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber