Alanya'da uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan operasyonda, 25 parça halinde toplam 50 gram esrarla yakalanan 6 kişi gözaltına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2013 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alanya'da uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan operasyonda, 25 parça halinde toplam 50 gram esrarla yakalanan 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, fiziki takip sonrası harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Alanya'nın Tosmur beldesinde 6 adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında garson, çiçekçi, pastacı gibi meslek dallarından kişilerin bulunduğu S.G. (27), M.Ü.(39), M.E.(23), M.E.(23) ve Ö.Ö.(28) adlı zanlılar 10 gram esrarla yakalandı.

Uyuşturucu madde kullanmak suçundan gözaltına alınan bu kişilere uyuşturucu madde sağladığı ileri sürülen 27 yaşındaki H.B. ise satışa hazır 20 parça halinde 40 gram esrar ve esrar satışından elde ettiği 500 TL ile gözaltına alındı.

Emniyette yapılan sorgularının ardından uyuşturucu madde kullanmak suçundan haklarında işlem yapılan 5 zanlı, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle adliyeye sevk edilen H.B. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber