Kadına şiddet karikatür oldu

Samsun'da Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı kapsamında yürütülen 'Şiddete Dur !!! De Hayatın Değişsin…' Projesi kapsamında düzenlenen karikatür kursu sergisi açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2013 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadına şiddet karikatür oldu

12 Eylül-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı kapsamında yürütülen 'Şiddete Dur !!! De Hayatın Değişsin...' Projesi kapsamında düzenlenen karikatür kursuna katılanların hazırladıkları karikatürlerin yer aldığı sergi, İl Özel İdaresi sergi salonunda açıldı. Serginin açılış kurdelesi Samsun Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, İl Genel Meclisi Meclis üyeleri ve kadınlar tarafından kesildi.

Kurdele kesimi sonrası protokol üyeleri yetkililerden bilgi alarak sergiyi gezdi. Daha sonra Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, karikatür kursuna katılan 20 katılımcıya sertifikalarını vererek tebrik etti. Vali Yardımcısı Şimşek yaptığı kısa konuşmada, "Ülkemizin en önemli sorunlarından birisi olan kadına şiddet ve kadın hakları konusunda kadınlarımızı bilinçlendirmek, farkındalık oluşturmak, duyarlılığı arttırmak amacıyla böyle bir proje hazırlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

50 karikatürün sergilendiği serginin bu akşam sona ereceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber