Hastanın belinde sargı bezi unutuldu

Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde yapılan tedavisinde daha önce geçirdiği bir ameliyat esnasında belinde sargı bezi kaldığı tespit edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2013 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastanın belinde sargı bezi unutuldu

Bel ağrılarından dolayı yaklaşık 3 ay önce Irak'ın Duhok kentinde 2 defa ameliyat edilen Younıs Sulaıman Rasheed (37) ağrılarının devam etmesi sonucu geldiği Özel Batman Yaşam Hastanesi'nde yapılan tedavisinde daha önce geçirdiği bir ameliyat esnasında belinde sargı bezi kaldığı tespit edildi.

Tedavi için Özel Batman Yaşam Hastanesin'e gelen Younıs Sulaıman Rasheed, Beyin ve Sinir Cerrahisi Op. Dr. Çağatay Güven tarafından ameliyat edildi. Ameliyatta daha önce hastanın geçirdiği cerrahi bir operasyonda belinde sargı bezi unutulduğu fark edildi. Bel ağrılarının artmasının nedeninin bir önceki ameliyat sırasında cerrahi operasyondan sonra hastanın belinde unutulan sargı bezine bağlayan Op. Dr. Çağatay Güven, "Hasta, belindeki ağrıların devam etmesi sonucu hastanemize başvurdu. Yaptığımız tetkiklerden sonra ameliyata aldığımız hastayı ağrılarından kurtararak eski sağlığına dönmesini sağladık. Daha önce Duhok'ta ameliyat edilen hastanın belinden de sargı bezi çıktı. Ameliyatı başarılı geçen hastayı 3-4 gün kontrol altında tuttuktan sonra taburcu edeceğiz" dedi.

"YAŞAM HASTANESİNE TEŞEKKÜR EDERİM"

3 ay önce Duhok'ta bel ağrılarından dolayı Doktor Raber Said Yousıf tarafından ameliyat edildiğini ifade eden Younıs Sulaıman Rasheed, "Ağrılarımın devam etmesinden dolayı Özel Batman Yaşam Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Op. Dr. Çağatay Güven tarafından yapılan başarılı bir operasyondan sonra eski sağlığıma geri döndüm. Yapılan başarılı operasyondan dolayı, başta doktoruma ve ilgi alakalarını eksik etmeyerek bizlere yardımcı olan yönetim kuruluna da şükranlarımı sunarım" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber