Kayserispor 96 gün sonra galip geldi

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-0 yenen Kayserispor, ligde tam 96 gün aranın ardından galip geldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2013 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayserispor 96 gün sonra galip geldi

Yeni sezona sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle şanssızlıklarla başlayan sarı-kırmızılılar, ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçının ardından galibiyete hasret kalmıştı.

Yeni sezonun ilk maçında 19 Ağustos'ta Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Kayserispor, daha sonra oynadığı 10 lig maçında hanesine 3 puanı yazdıramamıştı.

Önemli oyuncular Bobo, Nobre, Simic, Zurap ve Jaja'nın sakatlıklarını atlatması ve lige milli maçlar dolayısıyla verilen arada bu futbolcuların form tutmalarının ardından deplasmandaki Çaykur Rizespor maçı öncesi camiada beklentiler artmıştı.

Çaykur Rizespor maçına bu sezon ilk kez sakat futbolcusu olmadan çıkan Kayserispor, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak, ligde tam 96 gün süren galibiyet hasretine son verdi.

Geride kalan haftalarda ligin dibine "demir atan" sarı-kırmızılılar Çaykur Rizespor galibiyetiyle 9 puana ulaşarak, maç fazlasıyla 16. sıraya yükseldi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, ligde uzun bir aranın ardından galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber