Başkan Fadıloğlu'ndan süpriz öğretmenler günü ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla kısa süre önce hastalığından dolayı ameliyat olan öğretmen Elvan Öztürk'ü evinde ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2013 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Fadıloğlu'ndan süpriz öğretmenler günü ziyareti

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlerini unutmayarak ziyaretlerine giden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu yıl hastalığından dolayı ameliyat olan öğretmen Elvan Öztürk'e sürpriz ziyarette bulundu. Ziyaretten dolayı hem şaşkınlık yaşadığını hem de çok sevindiğini dile getiren Elvan Öztürk, "Sürpriz bir şekilde başkanımız arayarak ziyarete geleceğini söyledi. Ben önce inanamadım. Normalde başkanımızı tanıyordum ama hiç karşılıklı bir şekilde diyalogumuz olmamıştı. Sağ olsun kendisi hem geçmiş olsun, hem de öğretmenler günümü kutlamak için ziyaretime geldi. Kendisine bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde fedakarca ve vefakarca gayret gösteren öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla hak ediyor diyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Normal şartlarda ben hem öğretmenler gününde hem de bayramlarda ilk okul ve lise öğretmenlerime ziyarette bulunuyorum. Elvan hocamız rahatsızlık geçirmişti hem ona geçmiş olsun dileyelim hem de onun şahsında tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlamak istedik. Elvan hocamız bizi çok güzel bir şekilde karşıladı. Rabbim acil şifalar versin. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Tekrardan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

Ziyarette Başkan Fadıloğlu'na AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç'da eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber