Şırnak'ın 20 yıllık emektar öğretmeni

Şırnak'ta 20 yıldır öğretmenlik yapan Zahide Manas, Şırnaklıların kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı Şehri Nuh’tan ayrılmak istemediğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2013 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şırnak'ın 20 yıllık emektar öğretmeni

Malatyalı olan Zahide Manas'ın 20 yıl önce ilk atamayla Şırnak'a tayini çıktı. İlk ataması dolayısıyla Şırnak'a tedirgin gelen Manas, bu şehirde yaşadıkları ve gördükleri ile kendisine karşı duyulan sevgi nedeniyle bir daha ayrılmak istemediğini belirtti. Şırnak'ın lanse edildiği gibi bir il olmadığını belirten Manas, Şırnak'tan evlendiğini ve bu güzel memleketten de ayrılmak istemediğini açıkladı. Şırnak TOKİ İlkokulu Müdürlüğü görevini yapan Zahide Manas, ilk atama yerinin Şırnak olduğunu burada çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Manas, "Ben Malatyalıyım, 20 yıldır buradayım. Burada evlendim ve buraya yerleştim. Buranın halkı her türlü eğitime destek veriyor. Burada çok mutluyum ve ayrılmak istemiyorum" dedi.

Erdem Subaşı isimli öğrenci ise müdürlerinden çok memnun olduklarını söyledi. Subaşı, "Başta müdürümüzün olmak üzere tüm öğretmenler gününü kutluyoruz. Buradaki öğretmenlerimiz hepsi çok iyi, sosyal aktivitelerimiz oluyor. Hepsi de çok iyi davranıyorlar, hepsine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber