Kadıköy Kapalı Pazarı 23 Aralık'ta ihale olacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadıköy Kapalı Pazarı 23 Aralık'ta ihale olacak

İzmit sınırları içerisinde hizmet veren pazarların fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve pazarcıların iyi koşullarda hizmet verebilmesi pek çok projeye imza atan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti

Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde yapılması planlanan Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark için karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan söz konusu proje ile ilgili yürütülen çalışmaların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandığını bilgisini verdi. Kapalı pazar yeri ve katlı otoparkın ihalesinin 23 Aralık 2013 tarihinde yapılacağını duyuran Doğan, "Hepimiz büyük bir heyecanla Cumartesi ve Perşembe pazarının bir anlamda taşınacağı Kadıköy Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark'ın yapılmasını bekliyoruz. İnanıyorum ki 2014 yılın ilk aylarında yapım çalışmaları başlayacak. Kadıköy Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark şimdiden şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Son yıllarda yapılan çalışmalar ile İzmit'teki pazarcıların yeni bir sürece girdiğine dikkat çeken Başkan Doğan, pazarlardaki koşulların iyileşmesi ile birlikte pazarların tercih edilme oranlarının da arttığını ifade etti. Pazarların halk tarafından daha çok tercih edilmesinden ve pazarcıların daha iyi kazanıyor olmasından çok memnun olduğunu dile getiren Doğan, pazarlar ile ilgili çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

Kadıköy Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark projesi ile ilgili pazarcı esnafının görüşlerini İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı'ya ileten İzmit Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar, pazar yerleri için yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Kumsar pazarcılara büyük destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber