Aracını tamir ederken av tüfeğiyle vuruldu

Eskişehir’de bir kişi, otomobilini tamir ederken aralarında husumet bulunan kişilerce av tüfeği ile vurularak yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aracını tamir ederken av tüfeğiyle vuruldu

Edinilen bilgiye göre, Sazova Mahallesi Günyüzü Sokak ile Kumsallık Sokak'ın kesiştiği noktada bulunan evlerinin önünde bir arkadaşıyla otomobilini tamir eden R.K. (24), belinden av tüfeği ile vuruldu. Olay sonrası inceleme başlatan polis ekipleri, R.K ile Ş.G. (17) arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı husumet olduğunu öğrendi. Bunun üzerine çevrede geniş çaplı arama başlatan ekipler, şüphelinin kaçmış olduğu otomobil plakasını belirleyerek MOBESE kayıtlarını incelemeye başladı. Çevre yolunda olduğu belirlenen otomobil, ekipler tarafından kısa sürede yakalandı. Otomobil içinde yapılan aramada, olayda kullanılan av tüfeği de ele geçirildi.

Şüpheli Ş.G.'in yanı sıra otomobilde bulunan M.Z. (19) ve şüphelinin dayısı olduğu öğrenilen N.A. da (42) yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, daha sonra Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada ifadeleri alınan 3 şüpheli, daha sonra suç dosyaları ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber