ASÜ'de Öğretmenler Günü kutlaması

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi, Öğretmenler Günü münasebetiyle, Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda bir etkinlik gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ASÜ'de Öğretmenler Günü kutlaması

Programın açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, öğretmen adaylarıyla birlikte günü kutlamanın çok anlamlı olduğunu söyledi. Öğretmenliği çok başka bir meslek olarak tarif eden ve hakkında çok şeyin söylenebileceğini vurgulayan Deneri, "Dünya bir tarafa öğretmenlik bir tarafa; çünkü tüm dünya oradan geçiyor. Tüm anneleri, babaları ve meslek mensuplarını öğretmenler yetiştiriyor. Öğretmenliği anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini düşünüyorum. Büyük ve önemli bir iş yapıyor, ülkenin geleceğini yetiştiriyoruz" dedi.

ASÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Yılmaz da, meslek hususunda ne kadar konuşulsa yine de az olacağını ifade ederek, "Zorlukları ve güçlüklerine rağmen müstesna mesleklerden birini icra ediyoruz" şeklinde konuştu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şahin ise, "Hepimizin bugünlere gelmesinde öğretmenlerimizin çok büyük emekleri var" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber