Bosnalı çocuklar Vali Tuna'yı ziyaret etti

Merhum Devlet Başkanı Aliyaİzzetbegoviç'i anma törenlerine katılmak üzere Eskişehir'e gelen Bosnalı çocuklar Vali Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2013 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bosnalı çocuklar Vali Tuna'yı ziyaret etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarının önemine değindi. Tuna, "Bizler sizlere her zaman destek olmak isteriz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi bir yerlere gelmeleri hepimizin ortak temennisidir. İnşallah Türkiye'de ve Eskişehir'de yaşadığınız güzel anıları, edindiğiniz dostlukları unutmazsınız. Ailelerinize bizden selam götürün. Sizleri her zaman Türk Dünyasının Başkenti Eskişehir'de görmek isteriz" dedi.

KÜÇÜK ABDULLAH İLGİ ODAĞI OLDU

Bu arada ziyaret esnasında yaptığı sevecen tavırlarıyla ilgi odağı olan küçük Abdullah, elindeki fotoğraf makinesiyle Vali Tuna'nın fotoğrafını çekti. Küçük Abdullah, Bosnalı bir arkadaşının boya kalemle yaptığı resmi Vali Tuna'ya hediye etti.

Ziyaretin sonunda, Vali Tuna'da Bosnalı çocuklara günün anısına çeşitli hediyeler verirken, Bosnalı çocuklarda ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Vali Tuna'ya takdim ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber