Tekirdağ'da Eğitim-Bir-Sen'li üyeler kahvaltıda buluştu

Memur-Sen Konfederasyonunun eğitim iş kolunda hizmet veren sendikası Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şubesi üyeleri kahvaltıda bir araya geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2013 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tekirdağ'da Eğitim-Bir-Sen'li üyeler kahvaltıda buluştu

Memur-Sen Konfederasyonunun eğitim iş kolunda hizmet veren sendikası Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şubesi üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Şube Başkanı Ferruh Topuz, kahvaltıda yaptığı konuşmasında böyle organizasyonların birlik ve beraberliği arttırdığını, kardeşlik duygularını geliştirdiğini dile getirdi. Genel ve yerelde sendikanın yaptığı faaliyetlerden bahseden Topuz, özellikle yetkili sendika olduktan sonra Memurların özlük haklarının iyileştirilmesi noktasında sendikanın çok katkı sağladığını dile getirdi.

Topuz, son zamanlarda değişen mevzuatlar ve gündemde olan Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlüğü atamaları hakkında da üyelerine bilgiler verdi. Sınava girecek olan bütün üyelerine çalışma ve hazırlık kitabı dağıttıklarını ve bununla da yetinmeyip sendika genel merkezi ile koordineli olarak canlı merkezi kurs düzenlediklerini belirterek, bir araya gelmekten, beraber olmaktan çok mutlu olduklarını kaydetti.

Kahvaltıya merkez ve merkeze bağlı belde ve köylerde görev yapan sendika üyeleri ve yakınları büyük ilgi gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber