Adıyaman'da 'Ben Çöp Değilim' ve 'Neyzen' sahnelendi

Atatürkçü Düşünce Derneği Adıyaman Şubesi iki oyunu birden Adıyaman halkıyla buluşturdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2013 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adıyaman'da 'Ben Çöp Değilim' ve 'Neyzen' sahnelendi

Atatürkçü Düşünce Derneği Adıyaman Şubesi iki oyunu birden Adıyaman halkıyla buluşturdu.

Samsun Sanat Tiyatrosu tarafından önce çocuklar için 'Ben Çöp Değilim' adlı oyunu, yine aynı günün akşamına büyükler için 'Neyzen' adlı oyun sahneye konuldu.

Tiyatroların sahnelenmesinden önce Atatürkçü Düşence Derneği Adıyaman Şube Başkanı Aslan Palalı, "Geleceğimizin büyükleri, yarınlarımız ve ümitlerimiz olan siz güzel çocuklar sosyal faaliyetlerden uzak kalmayın kültürel etkinliklere katılmak sizleri yarınlara daha güçlü hazırlar. Bu gün burada doğa ve çevreye duyarlılığı anlatacak olan çocuk oyunu göreceksiniz sizlere vereceği mesajla sizlerin o bilinçle büyümenize çok katkı sunacaktır" dedi.

Ana sınıfı ve ilköğretim öğrencisi çocukların yoğun ilgi gösterdiği 'Ben Çöp Değilim' adlı tiyatro oyunu izleyenlerin beğenisini topladı.

Akşam seansında sahnelenen 'Neyzen' adlı oyun öncesi konuşan Aslan Palalı, bu oyunu Adıyaman ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, Mart ayında ise Uğur Mumcu'nun 'Söz Meclisten İçeri' adlı oyunu getireceklerini söyledi.

'Neyzen' oyununa CHP İl Başkanı Bilal Doğan, CHP İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Eğitim-İş Sendikası Başkanı Mehmet Bilgiç'in yanı sıra sanatseverler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber