Batman'da Dünya Engelliler Günü etkinliği

Batman Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli öğrenciler tarafından gösteri düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2013 16:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Batman'da Dünya Engelliler Günü etkinliği

Batman Bayındır Mahallesi'nde bulunan Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde gerçekleşen kutlama programına Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Milli Eğitim Şube Müdürü Faik Gündüz, öğretmenler, Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri ve aileleri katıldı. Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlik İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından engelli bir öğrencinin Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy'a çiçek sunmasıyla başladı. Program, Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Veysi Aksoy'un uygulama merkezi ve engelliler günü hakkında bilgi içeren konuşmasıyla devam etti.

Özel eğitim uygulama merkezi öğrencilerinin hazırladığı program çeşitli oyunlar ve tiyatro gösterisi ile devam etti. Programda en çok ilgi çeken gösteri ise öğrencilerin müzik dinletisi oldu. Koro halinde söylenen şarkılar katılımcılardan büyük alkış alırken, öğrencilerin performansı büyük beğeni topladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber