'70 Gülücük İçin' projesinde mutlu son

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca finanse edilen ve Samsun Valiliği koordinasyonunda yürütülen '70 Gülücük İçin' projesi tamamlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2013 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'70 Gülücük İçin' projesinde mutlu son

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastanesi Seminer Salonu'nda yapılan panele Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr.Kemal Balcı, Tıp Fakültesi Genel Sekreteri Mehmet Özçelik, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Yücel Yavuz, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Demir, Hastane Başmüdürü İsa Erfalay, Hastane Müdürü Halis Dan, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği(LÖSAM) Başkanı Prof. Dr.Davut Albayrak, Hemotoloji-Onkoloji Öğeretim Üyesi Canan Albayrak ve İl Özel İdare Ar-Ge Daire Başkanlığı Sosyal Hizmet Uzmanı Mehmet Huntürk katıldı.

Ailelerin bilgilendirilmesi, toplumda farkındalık ve bilinç artışı sağlamak üzere düzenlenen panelde; çocuklarda lösemi belirtileri, tedavi süreci, tedavi sonrası ile ilgili LÖSAM Başkanı Prof. Dr.Davut Albayrak ve Hemotoloji-Onkoloji Örğetim Üyesi Doç.Dr.Canan Albayrak tarafından bilgilendirme yapıldı.

Aile ve Çocuk Temsilcileri yaşadıkları sorunları katılımcılarla paylaştılar. Samimi bir ortamda geçen panelin sonunda ise son derece renkli görüntüler yaşandı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar kendileri için hazırlanan pastayı gördüklerinde büyük sevinç yaşadılar. Müzik eşliğinde salona getirilen yaş pasta alkışlar eşliğinde kesildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber