Mithat Gülşen, yılın belediye başkanı seçildi

Merkezi Ankara'da bulunan Mebus Haber dergisi, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen "2013 Yılının Belediye Başkanı" seçerek ödüle layık gördü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2013 20:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mithat Gülşen, yılın belediye başkanı seçildi

Ankara gerçekleştiren ödül törenine milletvekilleri, bakan yardımcıları, ödül alan belediye başkanları, iş adamları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve medya mensupları katıldı. Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleriyle Türkiye'de gündem oluşturan Mebus Haber Dergisi, kuruluşunun 10. ılında üstün hizmetleriyle öne çıkan siyasetçi, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve medya mensuplarını ödüllendirdi. Törende hizmetlerinden dolayı Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e de ödül verildi. Belediye Başkanı Mithat Gülşen ödülünü AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Gurubu Başkanı Ziyaeddin Akbulut'dan aldı.

Mebus Haber dergisi okurları ve takipçileri tarafından yapılan oylamada "Yılın Belediye Başkanı Seçilen Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Çaycuma adına bu ödülü olmaktan büyük mutluluk duydum. Daha da çağdaş bir Çaycuma için, hizmetlerimizi gecemizi, gündüzümüze katarak sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle Başta Belediye çalışanlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, bizleri her zaman destekleyen Çaycumalı hemşehrilerime, beni bu ödüle layık gören Mebus Haber dergisi okurlarına yürekten teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarımız artarak devam edecektir." dedi. Törende ayrıca, Mebus Haber dergisinin 10.kuruluş yıl dönümü anısına, davetlilerin katılımıyla pasta kesildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber